WIJNPROEVERIJ GROESBEEK

Voor een wijnproeverij met onze Groesbeekse wijnen en/of een excursie in de wijngaard met een groep bieden wij verschillende mogelijkheden. Leon verteld met veel plezier en passie over de wijngaard en de verschillende wijnen. Hij neemt je mee naar de wijngaard om je het niet alleen te vertellen, maar hier kan je ook echt zien hoe het er uit ziet. Vragen over een excursies en/of een wijnproeverij? Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

groesbeek wijnproeverij

EXCURSIE

Hoe wordt wijn nou gemaakt en welke druivenrassen staan er in onze wijngaard? Leon neemt je mee naar de wijngaard en de op ware grootte waco-glider. Hier verteld hij over het vliegtuig dat is nagebouwd vanuit de tweede wereldoorlog. In de wijngaard verteld hij onder andere over de verschillende druivenrassen, de tegenslagen die er kunnen zijn en het wijnproces.

WIJNPROEVERIJ

Vanuit de excursie is het mogelijk om de verschillende wijnen uit eigen wijngaard te proeven. Hier verteld Leon onder andere over de smaken van de wijnen. Ook bieden we de mogelijkheid een passend hapje bij de wijnen te serveren.

wijnproeverij