Léon Beijer

Léon is dagelijks op het bedrijf te vinden, op de camping of in de wijngaard. Leon is in de streek geen onbekende. Hij heeft sinds 1981 dit bedrijf opgebouwd en druk bezig geweest met de ontwikkeling van de winkel, camping, landbouw, asperges en wijnbouw zoals deze er nu is.

Antoinette Beijer- Müskens

Antoinette is al 30 jaar getrouwd met Leon. Ze is vooral op de camping te vinden en is regelmatig tussen de druiven bezig.

Len Beijer

Len is de oudste zoon van Leon en Antoinette. Naast het werk op het bedrijf is hij bezig met afronden van zijn BBL opleiding. Het werken op het land tussen de uien en aardappelen is echt zijn ding.

Juul Beijer

Juul is vooral te vinden op de camping. Daarnaast houdt zij zich bezig met de fotografie en reclame van de camping en wijngaard.

May Beijer

May is veel te vinden op de camping en tijdens activiteiten helpt ze graag mee. Heerlijke hapjes zoals een aspergequiche maakt ze met veel plezier.

Cas Beijer

De jongste van het stel is Cas. Hij rijdt al lang rond op de tractor en vind het leuk om hier aan te sleutelen. Hiervoor volgt hij de opleiding in Boxtel. Samen met Len neemt hij grote zorg over de uien en aardappelen.