275x245 fietsen

Fietsen

Er kan vanuit de camping gekozen worden uit verschillende fietsroute’s, waaronder natuurlijk de wijnroute in Groesbeek, Berg en Dal.

275x245 wandelen

Wandelen

Mooie wandelroutes in het staatsbos en natuurlijk in de bossen van natuurmonumenten. Ook in het Duitse Reichswald liggen mooie wandelpaden.

275x245 mountainbike

Mountainbike

In de bossen van het Rijk van Nijmegen, Groesbeek, Malden en Mook vind je alles wat mountainbiken zo aantrekkelijk maakt. Steile hellingen, spannende afdalingen over boswegen en glooiende landschappen.

waco-vierkant

Waco-Glider

Een op ware grootte Waco-glider uit de tweede wereldoorlog is nagebouwd. Dit monument is in september 2014 geopend tijdens de herdenking van 70 jaar Market Garden. In Groesbeek en omgeving zijn tijdens de operatie in september 1944 honderden Gliders geland.

Liberation tour

Verhalenverteller Bert Eikelenboom neemt u in zijn legerjeep mee, en vertelt u het verhaal van Generaal Horrocks en de Waco Glider. In de rit door Groesbeek legt u dezelfde route af als de soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Wanneer u op Klein-Amerika bent aangekomen, staat een glas Liberation wijn uit de nabijgelegen wijngaard voor u klaar om de bevrijding te vieren.

275x245 fietslorrieroute

Fietslorrieroute

Twee verschillende fietslorrieroutes bieden onder het motto “bewegen-beleven-ontdekken” ontspanning en plezier voor iedereen. “De uitgebreide” loopt van Kranenburg naar Kleve en terug. “Grensoverschrijdend” bent u op de in totaal (heen en terug) 11 kilometer lange route tussen Kranenburg en Groesbeek onderweg.

pitchenputt

Pitch and putt

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan en is op elk niveau spannend en uitdagend. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

275x245 golf

Golfen

45 volwaardige holes in een schitterende omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart. Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de Groesbeekse kant van de baan.

275x245 e-bike

E-bike huren

De elektrische fiets is het ideale vervoermiddel in het heuvelachtige gebied in de wijde omgeving van Groesbeek. U kunt veel verschillende fietstochten maken en genieten van de prachtige natuur. De elektrische fiets maakt het u gemakkelijk om een langere afstand af te leggen.

275x245 midgetgolf

Midgetgolf

De midgetgolfbaan ligt in Plasmolen, 14 km onder Nijmegen. Een klein maar gezellig plaatsje, behorend bij de gemeente Mook en Middelaar

275x245 bowling

Bowlingcentrum

Compleet genieten van een middagje of avondje uit met familie, vrienden of collega’s. In één van de mooiste bowlinglocaties van ons land kunt u terecht voor een ontspannen uurtje bowlen, of voor een compleet arrangement in combinatie met restaurant Het Zuiden

275x245 tivoli

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken!

275x245 boot verhuur

Boot verhuur

Dolfijn Watersport en Recreatie in Mook (bij Nijmegen) is het juiste adres voor diverse aantrekkelijke en recreatieve mogelijkheden voor een dagje uit.

275x245 zweefvliegveld

Zweefvliegveld Malden

Aan de rand van zweefvliegveld het Maldens Vlak ligt de Zweef Inn het voor iedereen toegankelijke clubhuis van de Nijmeegse Aeroclub. Vanaf het ruime terras heb je uitstekend zicht op de vliegactiviteiten. En vaak bestaat de bijzondere gelegenheid om mee te vliegen.