ONZE ACCOMMODATIES

Op Klein-Amerika bieden wij verschillende manieren om te overnachten. Op onze camping kun je optimaal genieten van de rust en prachtig uitzicht. Het sanitair gebouw heeft sinds 2016 een vernieuwde recreatieruimte waar een spelletje gespeeld kan worden, televisie gekeken of een kopje koffie/biertje gedronken kan worden. Voor het ‘luxe’ kamperen bieden wij een podge, dit is een klein houten huisje vanwaaruit je kunt genieten van het prachtige uitzicht over het Duitse Reichswald. Ook hebben we sinds het voorjaar van 2016 twee prachtige boerenkamers met een uniek uitzicht! Voor groepen hebben wij een apart evenementen terrein met verschillende mogelijkheden, deze is ook toegankelijk voor een dagactiviteit. Niet alleen voor overnachtingen kun je bij ons terecht ook voor een excursie in eigen wijngaard met wijnproeverij met onze eigen wijn is mogelijk voor groepen. Naast de wijngaard is een op ware grootte Waco-glider uit de tweede wereldoorlog nagebouwd en een informatiezuil hierover.

MOGELIJKHEDEN

EENVOUDIG ONLINE BOEKEN

Het reserveren van een mooi plekje kan eenvoudig online. Na het boeken krijgt u een bevestigingsmail. Hebt u vragen of komt u er niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op.

HUISREGELS

Aankomst

Vanaf 15.00 uur kunt u terecht op onze camping. Andere tijden zijn in overleg bespreekbaar.

Vertrek

Vertrek is voor 11.00 uur. Indoen mogelijk en altijd na overleg kan men op de camping later vertrekken.

Huisdieren

Honden en katten zijn welkom op de camping mits u ze aangelijnd houdt en buiten de camping uitlaat. Denk hierbij aan een schep en zakje.

Huisdieren

Kosten zijn € 1,00 per bezoeker per dag. Bij een overnachting betaald u € 7,00 per bezoeker per nacht. De kampeerder draagt zorg voor betalingen van bezoekers.

De Nijmeegse vierdaagse en andere evenementen

Onze camping ligt ruim 1 kilometer van het centrum van Groesbeek en 10 kilometer van Nijmegen. Tijdens de Nijmeegse vierdaagse komen veel wandelaars overnachten op de gezellige, speciaal ingerichte vierdaagse camping Groesbeek. Andere georganiseerde festivals zijn o.a. evenement in het Nijmeegse Goffertpark en de Nijmeegse fietsvierdaagse. Voor alle actuele data kunt u de site VVV Nijmegen raadplegen.

REVIEWS